Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 17
Members Members: 0
Total Total: 17

| Login  
Saturday, June 10, 2023   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Statelor Unite ale Americii. Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 2020

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Adunarea Protopopiatului pentru Centrul SUA, Troy, MI 24-26 Noiembrie

 Preoţii şi delegaţii parohiilor din Protopopiatul pentru Centrul SUA al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Statelor Unite ale Americii s-au întâlnit în weekendul din 24-25 noiembrie la parohia Sf. Treime din Troy, Michigan pentru Adunarea de Protopopiat.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Icoana Maicii Domnului de la Nicula in Biserica Sfanta Treime

  Incepand din 15 februarie 1699, Manastirea Nicula a devenit cunoscuta ca unul din locurile alese de Maica Domnului. Icoana ei, pictata de preotul ortodox Luca din Iclod, a plans cu lacrimi timp de 26 zile la rand, ca o prevestire a tristelor evenimente ce aveau sa loveasca nu numai viata monahala ci si intreaga Biserica Ortodoxa a Transilvaniei.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Rusaliile - Hramul Bisericii 2 - 5 Iunie 2017

 În acest sfârșit de săptămână, la biserica noastră, vor avea loc câteva evenimente, prilejuite de praznicul Cincizecimii, la care va fi prezent IPS Arhiepiscop si Mitropolit Nicolae

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Progam liturgic

Programul slujbelor în Săptămâna Mare 

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Cadouri pentru copii

  Duminica, 13 Decembrie 2015, Mos Craciun soseste la Biserica Sf. Treime din Troy. Ca si in alti ani Mos Craciun va fi prezent in mijlocul nostru si va oferi cadouri copiilor. Evenimentul va avea loc in sala sociala a bisericii, dupa savarsirea Sfintei Liturghii. Mosul ne va vizita imediat dupa terminarea Mesei de Craciun.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 1 of 17First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results

 

     

 

 

 
Minimize
Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA