Wednesday, November 13, 2019   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 
Detalii articol
Rusaliile - Hramul Bisericii 2 - 5 Iunie 2017

 În acest sfârșit de săptămână, la biserica noastră, vor avea loc câteva evenimente, prilejuite de praznicul Cincizecimii, la care va fi prezent IPS Arhiepiscop si Mitropolit Nicolae

 Vineri, 2 iunie, la ora 19:00 va fi săvârşită slujba Sf. Taine a Maslului. 

Sâmbătă, 3 Iunie, la ora 10:00 va fi săvârşită slujba Parastasului. (Moşii de Vară)

- Sâmbătă, 3 Iunie, la ora 19:00 - Vecernia

Duminică, 4 Iunie, la sărbătoarea Pogorârii Sfântului Duh, Sf. Liturghie va fi săvârşită de ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Nicolae împreună cu ÎPS Mitropolit Nicholas al Mitropoliei Greceşti din Detroit. La sfârşitul Sfintei Liturghii vor fi citite de către sfințiții slujitori, cele şapte rugăciuni ale Vecerniei numite „a plecării genunchilor”. Prezenţa ierarhilor este motivată de faptul că în această zi sărbătorim Hramul Bisericii, Sfânta Treime.

- După Sf. Liturghie de duminică, sunteţi invitaţi să luaţi parte, alături de ierarhii noştri, la masa pregătită cu acest prilej, pentru a continua bucuria de a ne fi rugat împreună şi prin această agapă frăţească, organizată prin purtarea de grijă a unui grup de credincioşi, care au considerat să cinstească după cuviinţă această sărbătoare a Bisericii Ortodoxe. Meniul se compune din: salată boeuf; supă de taiței, șnițel de porc, pui la tavă, piuree de cartofi, salată de varză, sărmăluțe cu smântână, cozonac; pâine de casă, bere, vin, apă minerală.

Luni, 5 Iunie: Sfânta Treime - Sf. Liturghie de la ora 10:00.

Veniţi împreună cu toţi cei pe care-i cunoaşteţi pentru a vedea "cât este de bine şi cât este de frumos a locui frații împreună!"

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscription Services page.

Scris de: Pr. Calin Barbolovici
Postat la data: 5/31/2017
Nr. de accesari: 1768

Return
An error has occurred.
Error: Unable to load the Article Details page.

Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA