Thursday, September 19, 2019   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 
Detalii articol
Mos Craciun soseste la Biserica Sfanta Treime din Troy

Duminica, 13 Decembrie Mos Craciun soseste la Biserica Sf. Treime din Troy. Ca si in alti ani Mos Craciun va fi prezent in mijlocul nostru si va oferi cadouri copiilor. Evenimentul va avea loc in sala sociala a bisericii; dupa savarsirea Sfintei Liturghii, Mosul ne va vizita imediat dupa terminarea Mesei de Craciun.
Sambata, 12 Decembrie la ora 11:00 are loc Serbarea de Craciun . Copii care au participat la repetitii vor oferi parintilor, bunicilor si tuturor celor ce vor fi prezenti un mic spectacol alcatuit din cantece de Craciun si poezii.
 

Parintii interesati sunt rugati sa participe cu suma de $15.00 de copil pana la data de 6 Decembrie . Banii se pot pot lasa la oficiul bisericii cu specificarea varstei copilului si daca este fetita sau baiat. Va rugam in mod special sa nu depasiti data de 6 Decembrie; anul acesta cadourile se vor comanda direct de la sursa iar timpul si efortul necesar pregatirilor lor ne pun in imposisbilitatea acceptarii oricaror cereri dupa aceasta data. 
 
Nu uitati!
Incepand cu sambata trecuta au inceput repetitiile pentru invatarea colindelor. Repetitiile au loc in fiecare sambata incepand cu ora 11:00 in sala bisericii; Sambata 21 Noiembrie, repetitia incepe la ora 12:00, dupa savarsirea Sfintei Liturghii a Intrarii in Biserica a Maicii Domnului. Va rugam sa aduceti copii.
 
Trimite-ti mesajul tuturor cunoscutilor d-voastra.

 
Doamne Ajuta

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscription Services page.

Scris de: Web Master
Postat la data: 11/21/2009
Nr. de accesari: 1992

Return
An error has occurred.
Error: Unable to load the Article Details page.

Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA