Sunday, August 18, 2019   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 
Detalii articol
LIVE DIN BISERICA SFANTA TREIME DIN TROY ANUNT IMPORTANT

Dragii nostri,
 
Cu bucurie va anuntam ca incepand cu data de 7 martie 2010,  Slujbele din Biserica Sfanta Treime din Troy, Michigan,  se vor transmite in direct pe website, pentru a veni in ajutorul celor bolnavi si a tuturor celor care doresc sa se roage alaturi de noi, insa nu pot sa ajunga la locasul nostru de inchinare.


Pentru vizionare, accesati pagina "Transmisiune in Direct" din meniul principal al website-ului. Tot in aceasta pagina veti gasi si programul bradcasting-ului live.
Deasemenea, si alte evenimente cu impact cultural supra comunitatii romanesti din Michigan, care se vor desfasura cu sprijinul si binecuvantarea Bisericii noastre, pot si vor fi transmise in direct pe website.
Transmisia din data de 7 Martie este o una cu caracter de test, asa ca va rugam sa aveti bunavointa de a fi ingaduitori cu calitatea imaginii si a sunetului.
Rugam pe toti cei ce veti accesa transmisiunea noastra live sa ne transmiteti parerile si sfaturile dumneavoastra la adresa
webmaster@sfantatreime.com .  Va rugam totodata sa aveti in vedere cate o mica donatie catre Biserica,  avand ca destinatie achizitionarea de echipamente care sa ne asigure o transmisiune in direct de calitate.
Legatura directa catre pagina de broadcasting live este
http://www.sfantatreime.com/Default.aspx?tabid=125 .
Cei ce cu drag administreaza website-ul Bisericii noastre va propun acesta noutate doar ca un pas inainte in vederea unei permanente dinamizari a informatiilor ce le puteti aceesa pe site-ul
www.sfantatreime.com si profita de aceasta ocazie pentru a va solicita ajutorul.
Administrarea website-ului necesita timp pentru culegerea de stiri, prelucrarea si publicarea acestora, iar pentru a asigura o promovare constanta a Bisericii Sfanta Treime din Troy pe internet este nevoie de o echipa de adminstrare si redactie. De ceva vreme ne dorim sa deschidem pagini noi, de interes pentru parohia noastra dar si pentru comunitatea romaneasca ( cum ar fi o pagina culturala, o pagina dedicata Scolii de Duminica, un forum de discutii - forumul este construit dar nu este publicat din lipsa de doritori in a face administrare si moderare, etc. ). Structura actuala a website-ului ne permite ca sa acordam drepturi separate in editare si publicare tuturor celor care doresc sa participe alaturi de noi la aceasta frumoasa ( dar laborioasa ) activitate.. 
De aceea, va solicitam ajutorul tuturor celor care sunteti doritori sa fiti parte la promovarea online a parohiei noastre cat si a tuturor evenimentelor de interes general ce au loc in comunitatea romana din care facem cu totii parte.
Stim, pentru aceasta este nevoie de timp, vointa si poate minime cunostinte in ale lumii cibernetice.  Noi suntem oricand deschisi si doritori sa va oferim cunostintele in ale administrarii website-ului. Ramane ca dumneavoastra sa va rupeti un pic din putinul si pretiosul timp de care dispuneti si sa va aratati vointa in a ne ajuta.  Toti cei doritori in a sprijini activitatea noastra si in acelasi timp toti cei care au propuneri in acest sens, sunt rugati sa ne contacteze la adresele de email
webmaster@sfantatreime.com si priest@sfantatreime.com ( puteti folosi cu incredere CC ).
Va multumim de pe acum pentru viitorul ajutor si va rugam sa inaintati acest email tuturor cunoscutilor dumneavoastra.
 
Cu deosebit respect,

Administratia Website-ului

www.sfantatreime.com

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscription Services page.

Scris de: Web Master
Postat la data: 3/6/2010
Nr. de accesari: 2839

Return
An error has occurred.
Error: Unable to load the Article Details page.

Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA