Sunday, August 18, 2019   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 
Detalii articol
HRISTOS A INVIAT - ADEVARAT A INVIAT

In aceste vorbe este temeiul vietii noastre sufletesti: "Caci daca n-a inviat Hristos, zadarnica este credinta noastra", zice apostolul Pavel ( I.Cor.15;14 ). Daca n-ar fi inviat Hristos, toata viata noastra s-ar sfarsi la groapa din cimitir. Dar Hristos a inviat, si cu Slavita Invierea Sa ne-a trecut si pe noi din moarte in viata si de pe pamant la cer.

"Hristos a Inviat", aceasta este vestea de bucurie pe care o intarim cu raspunsul "Adevarat a Inviat".  Eu te intreb insa, iubite cititorule, crezi tu cu adevarat in aceste vorbe, intaresti tu cu purtarile tale acest adevar? Daca crezi ca Iisus a inviat cu adevarat, atunci de ce traiesti ca si cand El ar fi mort?

A crede cu adevarat in Iisus cel Inviat inseamna, iubite cititorule, "sa mori si tu ( fara a face pacat ) fara pacat" ( Gal:6:14 ), "sa inviezi in Iisus Hristos ca o faptura noua" ( Cor. 5:17 ).

Cititorule, ziua Invierii este si trebuie sa fie si ziua Invierii sufletului tau, ziua iesirii tale din pacate. "Desteapta-te cel ce dormi ( in somnul pacatelor ) si te scoala din morti" ( dintre cei morti cu sufletul ).( Efeseni 5:14 ).

Numai cand ai facut acest lucru vei intelege ce adevar mare si ce bucurie mare este cuvantul HRISTOS A INVIAT - ADEVARAT A INVIAT.

Dezbracati-va de tot pacatul, ca sa patrunda lumina lui Hristos in sufletele voastre!

Pr. Gheorghe Carstea , Biserica Ortodoxa "Sfantul Nicolae", Troy, Michigan. 

You must be a registered subscriber in order to view this Article.
To learn more about becoming a subscriber, please visit our Subscription Services page.

Scris de: Web Master
Postat la data: 4/3/2010
Nr. de accesari: 2310

Return
An error has occurred.
Error: Unable to load the Article Details page.

Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA