Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 7
Members Members: 0
Total Total: 7

| Login  
Saturday, June 10, 2023   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Statelor Unite ale Americii. Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 2020

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Sfantul Policarp, Episcopul Smirnei

În ziua de 23 februarie, Biserica îl cinsteşte pe marele martir Policarp al cetăţii Smirna (sec I-IId. Hs), unul dintre cei mai preţuiţi martiri ai creştinătăţii.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Despre Postul Pastelui

Postul Pastelui este postul dina­intea Invierii Domnului, este cel mai lung si mai aspru dintre cele pa­tru posturi de durata ale Bisericii Ortodoxe. El dureaza 7 saptamani, adica 48 de zile. Postul Pastelui este numit si Postul Mare.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Sfantul Leon, Episcopul Cataniei
Sfantul Leon a trait in timpul imparatului Heraclie (641-668). A fost episcop in Catania, din insula Sicilia. El se ingrijea neincetat de saraci si bolnavi. La un moment dat si-a facut aparitia in Catania, vrajitorul Eliodor. Acest vrajitor insela poporul cu diferite inchipuiri.   Click aici pentru tot articolul... Comments (1)

INVITATIE - Valentine (Dragobetele) Party -Biserica Sf. Treime, Troy - Sambata, 6 Februarie, 2010
Biserica Sfanta Treime din Troy va invita la petrecerea de Valentine (Dragobetele), sambata 6 Februarie, 2010 incepand cu ora 6:00 pm. Pretul este de $20.00 de persoana.   Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

INVITATIE - Masa Lunara la Biserica Sf. Treime, Troy - Duminica, 7 FEBRUARIE, 2010
Dragi Crestini!

Biserica Sf. Treime din Troy are deosebita placere de a va invita la Masa Lunara oferita dupa savarsirea Sfintei Liturghii in sala sociala a bisericii, duminica 7 Februarie, 2010.
Va rugam sa trimiteti invitatia mai departe si sa veniti insotiti de prieteni si cunostinte.
Va asteptam cu drag!
  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 10 of 17First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results

 

     

 

 

 
Minimize
Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA