Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 55
Members Members: 0
Total Total: 55

Wednesday, October 18, 2017   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane din cele doua Americi (ROAA). Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

DOWNLOAD CALENDAR ORTODOX 2014

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Sfantul Leon, Episcopul Cataniei
Sfantul Leon a trait in timpul imparatului Heraclie (641-668). A fost episcop in Catania, din insula Sicilia. El se ingrijea neincetat de saraci si bolnavi. La un moment dat si-a facut aparitia in Catania, vrajitorul Eliodor. Acest vrajitor insela poporul cu diferite inchipuiri.   Click aici pentru tot articolul... Comments (1)

INVITATIE - Valentine (Dragobetele) Party -Biserica Sf. Treime, Troy - Sambata, 6 Februarie, 2010
Biserica Sfanta Treime din Troy va invita la petrecerea de Valentine (Dragobetele), sambata 6 Februarie, 2010 incepand cu ora 6:00 pm. Pretul este de $20.00 de persoana.   Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

INVITATIE - Masa Lunara la Biserica Sf. Treime, Troy - Duminica, 7 FEBRUARIE, 2010
Dragi Crestini!

Biserica Sf. Treime din Troy are deosebita placere de a va invita la Masa Lunara oferita dupa savarsirea Sfintei Liturghii in sala sociala a bisericii, duminica 7 Februarie, 2010.
Va rugam sa trimiteti invitatia mai departe si sa veniti insotiti de prieteni si cunostinte.
Va asteptam cu drag!
  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

INVITATIE

Dragi Crestini!

Scoala Duminicala din cadrul Bisericii Sf. Treime are deosebita placere de a va invita la Masa Lunara oferita dupa savarsirea Sfintei Liturghii in sala sociala a bisericii, duminica 17 Ianuarie, 2010.
Participarea si sprijinul dumneavoastra sunt foarte apreciate si vor asigura continuarea bunei desfasurari a activitatilor scolii duminicale; contributia dumneavoastra  va completa efortul celor implicati cu activitatea scolii in asa fel incat copii sa beneficieze de activitati educative cat mai diversificate.

Va rugam sa trimiteti invitatia mai departe si sa veniti insotiti de prieteni si cunostinte.
Va asteptam cu drag!

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

ANUNT IMPORTANT !!!

In perioada sarbatoririi Botezului Domnului, potrivit traditiei noastre, preotul binecuvinteaza casele credinciosilor prin rugaciune si stropirea cu Aghiasma Mare. Daca doriti implinirea aceste traditii si in casa dumneavoastra, nu ezitati sa contactati preotul paroh, fie prin e-mail, fie telefonic. Domnul sa va daruiasca tuturor un an binecuvantat si "bineplacut Domnului"!

La Multi Ani!

Preot Paroh - Pr.Calin Barbolovici 

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 10 of 16First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results
Link-uri utile

 

     

 

 

Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA