Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 54
Members Members: 0
Total Total: 54

Wednesday, November 22, 2017   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane din cele doua Americi (ROAA). Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

DOWNLOAD CALENDAR ORTODOX 2014

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Mos Craciun soseste la Biserica Sfanta Treime din Troy

Duminica, 13 Decembrie Mos Craciun soseste la Biserica Sf. Treime din Troy. Ca si in alti ani Mos Craciun va fi prezent in mijlocul nostru si va oferi cadouri copiilor. Evenimentul va avea loc in sala sociala a bisericii; dupa savarsirea Sfintei Liturghii, Mosul ne va vizita imediat dupa terminarea Mesei de Craciun.
Sambata, 12 Decembrie la ora 11:00 are loc Serbarea de Craciun . Copii care au participat la repetitii vor oferi parintilor, bunicilor si tuturor celor ce vor fi prezenti un mic spectacol alcatuit din cantece de Craciun si poezii.
 

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Va rugam sa dati si altora!-Donatie pentru orfanii de la Sf. Manastire Marcus din Romania

 Dupa cum unii dintre Dvs. stiti, in ultimele saptamani la Biserica Sf. Treime din Troy, Michigan, s-au strans donatii pentru orfanii care sunt crescuti la Sf. Manastire Marcus din Romania.

Primele fonduri au ajuns astazi la Sf. Manastire.
Le multumim celor care, in aceste vremuri grele, au avut dragostea de a jertfi pentru ajutorarea maicilor care ingrijesc de acesti copii abandonati in maternitati si pe care ii iau la Sf. Manastire inca din prima zi de la nastere.
  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Nicolae Steinhardt - Duminica vindecarii a doi orbi si un mut din Carpernaum

 “Diavolul ne stăpâneşte prin neîncredere şi bănuială; această puternicie (de nu atotputernicie) a sa, creştinii o pot contesta, de ea se pot slobozi. Se pot slobozi de neîncredere, aidoma ca şi de cealaltă mare intervenţie a demonului: necredinţa. Pentru creştin “ceilalţi”, semenii lui toţi, nu sunt, neapărat şi negreşit alcătuitorii unui iad pământesc. 

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Sa te duci cand esti chemat, sa pleci cand esti alungat...

Nu putem ajunge la lucrurile înalte dacă nu le facem pe cele de jos, aşa cum nu putem ajunge în vârful scării decât mergând din treaptă în treaptă. Necredinţa şi necunoştinţa lui Dumnezeu este cea mai grea şi mai fără de leac boală a sufletului.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Postul cel Mare in Legislatia Ortodoxa a Romaniei Medievala Crestine - Primele legi

Poporul român este prin tradiţie creştin, iar Sărbătorile Pascale, ca de altfel şi cele ce prefigurează Învierea şi Înălţarea Domnului, erau respectate cu sfinţenie de toţi locuitorii ţării, indiferent de rang, avuţie sau prejudecăţi politice şi culturale.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 11 of 16First   Previous   6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results
Link-uri utile

 

     

 

 

Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA