Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 16
Members Members: 0
Total Total: 16

| Login  
Saturday, June 10, 2023   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Statelor Unite ale Americii. Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 2020

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Botezul Domnului (Boboteaza)

In perioada sarbatoririi Botezului Domnului, potrivit traditiei noastre, preotul binecuvinteaza casele credinciosilor prin rugaciune si stropirea cu Aghiasma Mare. Daca doriti aceasta binecuvantare si in casa dumneavoastra, nu ezitati sa contactati preotul paroh, fie prin e-mail, fie telefonic (preferabil prin telefon). Domnul sa va daruiasca tuturor bucuria sarbatorii Nasterii Domnului si un an binecuvantat si plin de fapte bineplacute Domnului!

La Multi Ani!

Pr.Calin Barbolovici, paroh

Tel: 248-227-9477

e-mail: priest@sfantatreime.com

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Invitatie - Agapa frateasca la Biserica Sfanta Treime din Troy

Duminică, 15 decembrie 2013, după savarsirea Sfintei Liturghii, sunteti invitati sa participati la masa pregatita de un grup de familii de la Biserica noastra. Avem astfel posibilitatea sa contribuim si pe aceasta cale la întarirea şi desavarsirea legaturii tainice create prin rugaciune intre cei ce se straduiesc sa-L urmeze pe Domnul nostru Iisus Hristos si sa continuam traditia agapelor, inceputa de Sfintii Apostoli.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Serbarea de Craciun

Duminica, 15 Decembrie 2013, Mos Craciun soseste la Biserica Sf. Treime din Troy. Ca si in alti ani Mos Craciun va fi prezent in mijlocul nostru si va oferi cadouri copiilor. Evenimentul va avea loc in sala sociala a bisericii, dupa savarsirea Sfintei Liturghii. Mosul ne va vizita imediat dupa terminarea Mesei de Craciun.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Invitatie - Agapa frateasca la Biserica Sfanta Treime din Troy
Duminică, 20 Octombrie 2013, după savarsirea Sfintei Liturghii, sunteti invitati sa participati la masa pregatita de un grup de familii de la Biserica noastra. Avem astfel posibilitatea sa contribuim si pe aceasta cale la întarirea şi desavarsirea legaturii tainice create prin rugaciune intre cei ce se straduiesc sa-L urmeze pe Domnul nostru Iisus Hristos si sa continuam traditia agapelor, inceputa de Sfintii Apostoli.   Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Te-Deum la inceput de an scolar
Duminica 8 septembrie, 2013, sarbatorim Nasterea Maicii Domnului. La Sfanta Liturghie va fi savarsita slujba de "Te Deum" pentru inceputul anului scolar.

Aduceti copiii la Biserica pentru a implini indemnul Mantuitorului Iisus Hristos "Lasati copiii sa vina la Mine si nu-i opriti" (Lc. 18, 16) pentru ca ei sa primeasca Darul Sfantului Duh "spre intelegerea legii Lui celei dumnezeiesti si a toata invatatura cea buna si folositoare" si astfel fiind luminati si intariti sa aduca roade bune in lupta "impotriva incepatoriilor, impotriva stapaniilor, impotriva stapanitorilor intunericului veacului acestuia, impotriva duhurilor rautatii" (Ef. 6, 12).

pr. Calin Barbolovici
   Comments (0)
Page 3 of 17First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results

 

     

 

 

 
Minimize
Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA