Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 14
Members Members: 0
Total Total: 14

| Login  
Saturday, June 10, 2023   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Statelor Unite ale Americii. Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 2020

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Tabara de vara "Sf. Filoteia" - Iulie 2013

Arhiepiscopia Ortodoxa Romana din cele doua Americi organizeaza tabara de vara pentru copii si tineri in perioada 6 iulie - 3 august 2013. Pentru informatii complete vizitati pagina informativa de pe site-ul Arhiepiscopiei.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Catedrala Sf. Gheorghe din Winsor - 30-31 martie 2013

Credinciosii Catedralei "Sf. Gheorghe" din Windsor, ON, vor fi binecuvantati in acest sfarsit de saptamana de prezenta IPS Parinte Arhiepiscop Nicolae.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Mihai Eminescu si Radu Stanca
Duminicặ 3 martie 2013, ora 14:00, in Sala sociala a Bisericii Sfanta Treime din Troy, D-na Conf. Univ. Dr. Anca Sarghie va sustine conferinta cu tema "Mihai Eminescu si Radu Stanca".
Intrarea este libera pentru toti iubitorii de poezie.
  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Botezl Domnului (Boboteaza)

In perioada sarbatoririi Botezului Domnului, potrivit traditiei noastre, preotul binecuvinteaza casele credinciosilor prin rugaciune si stropirea cu Aghiasma Mare. Daca doriti aceasta binecuvantare si in casa dumneavoastra, nu ezitati sa contactati preotul paroh, fie prin e-mail, fie telefonic. Domnul sa va daruiasca tuturor un an binecuvantat si plin de fapte bineplacute Domnului!

La Multi Ani!

Pr.Calin Barbolovici, paroh

Tel: 248-227-9477

e-mail: priest@sfantatreime.com

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Serbarea de Craciun

Duminica, 16 Decembrie 2012, Mos Craciun soseste la Biserica Sf. Treime din Troy. Ca si in alti ani Mos Craciun va fi prezent in mijlocul nostru si va oferi cadouri copiilor. Evenimentul va avea loc in sala sociala a bisericii, dupa savarsirea Sfintei Liturghii. Mosul ne va vizita imediat dupa terminarea Mesei de Craciun.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 4 of 17First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results

 

     

 

 

 
Minimize
Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA