Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 12
Members Members: 0
Total Total: 12

| Login  
Saturday, June 10, 2023   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Statelor Unite ale Americii. Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 2020

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Sfintirea icoanei Sfintei Treimi

Duminica, 7 Octombrie 2012, vom avea marea bucurie de a primi binecuvântare prin rugăciune şi hrană duhovnicească prin cuvânt de la Înalt Prea Sfintţtul Arhiepiscop Nicolae al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române din cele două Americi.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

IPS Mitropolit Iosif

Duminica, 23 Septembrie 2012, vom avea marea bucurie de a primi binecuvântare prin rugăciune şi hrană duhovnicească prin cuvânt de la Inalt Prea Sfintţtul Arhiepiscop şi Mitropolit Iosif al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale şi Meridionale, la Sfânta Liturghie, în Biserica noastră.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Hramul Bisericii

Duminica, 3 Iunie 2012, la sarbatoarea Pogorarii Sfantului Duh, Sf. Liturghie va fi savarsita de IPS Arhiepiscop Nicolae impreuna cu IPS Mitropolit Nicholas al Mitropoliei Grecesti din Detroit.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Sf. Liturghie Arhiereasca

Duminica, 27 Mai 2012, vom avea marea bucurie de a primi binecuvantare prin rugaciune si hrana duhovniceasca prin cuvant de la Prea Sfintitul Parinte Visarion, Episcop de Tulcea, la Sfanta Liturghie, in Biserica noastra. Veniti duminica la ora 10:00 sa ne bucuram de prezenta Prea Sfintitului.

Pr. Calin Barbolovici

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Sfintirea caselor

In perioada sarbatoririi Botezului Domnului, potrivit traditiei noastre, preotul binecuvinteaza casele credinciosilor prin rugaciune si stropirea cu Aghiasma Mare. Daca doriti implinirea aceste traditii si in casa dumneavoastra, nu ezitati sa contactati preotul paroh, fie prin e-mail, fie telefonic. Domnul sa va daruiasca tuturor un an binecuvantat siplin de fapte bineplacute Domnului!

La Multi Ani!

Preot Paroh - Pr.Calin Barbolovici 

 Tel: 248-227-9477

  Email: priest@sfantatreime.com

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 5 of 17First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results

 

     

 

 

 
Minimize
Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA