Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 12
Members Members: 0
Total Total: 12

Thursday, May 25, 2017   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane din cele doua Americi (ROAA). Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

DOWNLOAD CALENDAR ORTODOX 2014

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
ROAA - Olimpiada de Religie 2010

Arhiepiscopia Ortodoxă Română din cele două Americi anunţă prima ediţie a OLIMPIADEI DE RELIGIE. Olimpiada de religie reprezintă un concurs de excelenţă care se adresează copiilor cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite pentru Religie, din parohiile Arhiepiscopiei noastre. Participarea la această olimpiadă este opţională şi individuală. Copii, între 7-18 ani înscrişi sau nu în programul Şcolilor de Duminică parohiale, pot participa la olimpiadă la nivelul uneia dintre cele trei categorii de vârstă.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Tabara de vara - Emlenton, PA

Arhiepiscopia Ortodoxă Română din cele două Americi va anunţa a şaptea ediţie a taberei ortodoxe pentru copii. Tabăra va avea loc şi anul acesta în Emlenton, Pennsylvania (110 All Saints Road, Emlenton, PA 16373) astfel oferind ocazia participării până la 80 de copii, cu vârsta minimă de 4 ani. Tabăra se va desfăşura între 21 august şi 4 septembrie 2010.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Duminica Tomii - Sfanta Liturghie Arhiereasca

Duminica, 11 Aprilie 2010, vom avea marea bucurie de a primi binecuvantare prin rugaciune si hrana duhovniceasca prin cuvant de la Inalt Prea Sfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Iosif al Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale, la Sfanta Liturghie, in Biserica noastra.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

HRISTOS A INVIAT - ADEVARAT A INVIAT

In aceste vorbe este temeiul vietii noastre sufletesti: "Caci daca n-a inviat Hristos, zadarnica este credinta noastra", zice apostolul Pavel ( I.Cor.15;14 ). Daca n-ar fi inviat Hristos, toata viata noastra s-ar sfarsi la groapa din cimitir. Dar Hristos a inviat, si cu Slavita Invierea Sa ne-a trecut si pe noi din moarte in viata si de pe pamant la cer.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Agapa Frateasca - 28 Martie 2010
Dragi Crestini

Duminica 28 Martie , 2010 Biserica "Sfanta Treime" din Troy are dosebita placere de a va invita la traditionala Agapa Frateasca oferita in sala sociala a bisericii dupa savarsirea Sfintei Liturghii.
Masa aceasta este asezata in cinstea sfintei sarbatori a Intrarii Domnului in Ierusalim, Duminica Floriilor.
Transmiteti invitatia tuturor cunoscutilor dumneavoastra si veniti insotiti de cat mai multi prieteni.
Sunteti invitati si asteptati cu drag!
  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 8 of 16First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results
Link-uri utile

 

     

 

 

Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA