Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 12
Members Members: 0
Total Total: 12

| Login  
Saturday, June 10, 2023   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Statelor Unite ale Americii. Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 2020

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Adunarea Generala a Membrilor

Potrivit prevederilor Statutului Arhiepiscopiei Ortodoxe Române din cele două Americi, membrii Consiliului Parohial, întrunit în şedinţă în ziua de Duminică, 9 Ianuarie 2011, au hotărât ca ADUNAREA GENERALĂ A MEMBRILOR să fie convocată pentru ziua de DUMINICĂ, 30 IANUARIE 2011, în Biserica parohiei, după săvârşirea Sfintei Liturghii. Pe ordinea de zi se înscriu rapoartele de activitate şi financiare pe anul 2010, alegerea membrilor Consiliului Parohial şi a delegaţilor la Congres, organizarea Asociaţiei Doamnelor, precum şi analiza situaţiei parohiei şi a proiectelor legate de îmbunătăţirea ei.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Halloween-ul şi creştinul ortodox…

“Imitând metoda albinei, am să folosesc în compoziţiile mele acele lucruri care corespund adevărului şi voi aduna fructul mântuirii de la chiar duşmanii noştri. Dar voi respinge tot ceea ce este fără valoare şi în mod fals etichetat drept cunoaştere.”

Sf. Ioan Damaschinul

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Adormirea Maicii Domnului; Duminica a XII-a dupa Rusalii ( Tanarul Bogat ) Matei XIX, 16 - 26

16. Si, iata, venind un tanar la El, I-a zis: Bunule Invatator, ce bine sa fac, ca sa am viata vesnica?
17. Iar El a zis:: De ce-Mi zici bun? Nimeni nu este bun decat Unul Dumnezeu. Iar de vrei sa intri in viata, pazeste poruncile.
18. El I-a zis: Care? Iar Iisus a zis: Sa nu ucizi, sa nu savarsesti adulter, sa nu furi, sa nu marturisesti stramb;
19. Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta si sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

ROAA - Olimpiada de Religie 2010

Arhiepiscopia Ortodoxă Română din cele două Americi anunţă prima ediţie a OLIMPIADEI DE RELIGIE. Olimpiada de religie reprezintă un concurs de excelenţă care se adresează copiilor cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite pentru Religie, din parohiile Arhiepiscopiei noastre. Participarea la această olimpiadă este opţională şi individuală. Copii, între 7-18 ani înscrişi sau nu în programul Şcolilor de Duminică parohiale, pot participa la olimpiadă la nivelul uneia dintre cele trei categorii de vârstă.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Tabara de vara - Emlenton, PA

Arhiepiscopia Ortodoxă Română din cele două Americi va anunţa a şaptea ediţie a taberei ortodoxe pentru copii. Tabăra va avea loc şi anul acesta în Emlenton, Pennsylvania (110 All Saints Road, Emlenton, PA 16373) astfel oferind ocazia participării până la 80 de copii, cu vârsta minimă de 4 ani. Tabăra se va desfăşura între 21 august şi 4 septembrie 2010.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 8 of 17First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results

 

     

 

 

 
Minimize
Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA