Agape Fratesti
Minimize

O icoana pentru fiecare zi
Minimize

 


Sfintii Zilei
Minimize
Crezul Ortodox
Minimize
 
People Online People Online:
Visitors Visitors: 14
Members Members: 0
Total Total: 14

| Login  
Saturday, June 10, 2023   Search  
Va aflati aici: Pagina de Start
 

Bine ati venit pe pagina de web a Bisericii Ortodoxe Romane "Sfanta Treime" din Troy, Michigan, USA, pastorita de Parintele Calin Barbolovici, o parohie a Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane a Statelor Unite ale Americii. Acest website, aflat intr-o continua dezvoltare, va ofera informatii utile despre parohia noastra, despre ortodoxie in general, legaturi catre surse de informare ortodoxa externe cat si informatii laice, de interes pentru comunitatea romaneasca din Michigan. Speram ca eforturile echipei de administratie a acestui website vor veni in ajutorul credinciosilor Parohiei Bisericii "Sfanta Treime" din Troy si asteptam sugestiile cat si ajutorul dumneavoastra.   

 

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 2020

 

Noutati, Anunturi, Articole
Minimize
Duminica Tomii - Sfanta Liturghie Arhiereasca

Duminica, 11 Aprilie 2010, vom avea marea bucurie de a primi binecuvantare prin rugaciune si hrana duhovniceasca prin cuvant de la Inalt Prea Sfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Iosif al Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale, la Sfanta Liturghie, in Biserica noastra.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

HRISTOS A INVIAT - ADEVARAT A INVIAT

In aceste vorbe este temeiul vietii noastre sufletesti: "Caci daca n-a inviat Hristos, zadarnica este credinta noastra", zice apostolul Pavel ( I.Cor.15;14 ). Daca n-ar fi inviat Hristos, toata viata noastra s-ar sfarsi la groapa din cimitir. Dar Hristos a inviat, si cu Slavita Invierea Sa ne-a trecut si pe noi din moarte in viata si de pe pamant la cer.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

Agapa Frateasca - 28 Martie 2010
Dragi Crestini

Duminica 28 Martie , 2010 Biserica "Sfanta Treime" din Troy are dosebita placere de a va invita la traditionala Agapa Frateasca oferita in sala sociala a bisericii dupa savarsirea Sfintei Liturghii.
Masa aceasta este asezata in cinstea sfintei sarbatori a Intrarii Domnului in Ierusalim, Duminica Floriilor.
Transmiteti invitatia tuturor cunoscutilor dumneavoastra si veniti insotiti de cat mai multi prieteni.
Sunteti invitati si asteptati cu drag!
  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)

LIVE DIN BISERICA SFANTA TREIME DIN TROY

Dragii nostri,
 
Cu bucurie va anuntam ca incepand cu data de 7 martie 2010,  Slujbele din Biserica Sfanta Treime din Troy, Michigan,  se vor transmite in direct pe website, pentru a veni in ajutorul celor bolnavi si a tuturor celor care doresc sa se roage alaturi de noi, insa nu pot sa ajunga la locasul nostru de inchinare.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (1)

A doua Sambata a Postului Mare - Zi de pomenire a celor adormiti

Biserica Ortodoxă a rânduit, pe tot parcursul anului, zile speciale de rugăciune pentru cei adormiţi. În Postul Mare, credincioşii merg la biserică şi fac parastase sâmbăta, începând cu Sâmbăta Sfântului Teodor şi până la Sâmbăta lui Lazăr.

  Click aici pentru tot articolul... Comments (0)
Page 9 of 17First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Next   Last   

Editorial
Minimize

Fiecare dintre noi poate gasi multiple explicatii ( sau scuze ) pentru a evita greaua "sarcina" de a mentine limba romana intacta si in viata in comunitatea noastra. Sigur, totul tine de obiectivele fiecaruia in parte, de modul cum ne vedem apartenenta la origine, de restul de romanism din fiecare, de dorinta de a mentine  o oarecare legatura cu ceea ce am lasat in urma.

  Click aici pentru tot articolul...
Comments (1)

Sondaj
Minimize
Ce va atrage interesul mai mult pe site-ul Bisericii Sfanta Treime din Troy, MI?


Submit Survey  View Results

 

     

 

 

 
Minimize
Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA