Filmul Insula - Instructiuni
Minimize
 
 
 
 
Considerat unul dintre cele mai bune filme ale ultimelor decenii filmul "Insula" are menirea de a readuce valorile spirituale ortodoxe intr-o societate atee si materialista.
 
Dupa ce efectuati download-ul filmului "Insula" ( dati click pe imagine sau right click pe imagine si selectati "Save Target As" ) si download-ul subtitrarii in limba romana, puneti fisierul AVI si fisierul .sub impreuna, intr-un folder, pe hard drive-ul dumneavoastra. Apoi faceti download la codecul VobSub pentru subtitrare, pe care trebuie sa-l instalati ( dublu click pe fisier si urmati instructiunile de pe ecran ).  Deschideti apoi fisierul AVI folosind Windows Media Player ( de preferat ultima versiune, care are instalate toate codecurile necesare ventru vizualizare ).
Vizionare Placuta!
 
Disclaimer
Minimize

 

Cantarile bisericesti, predicile audio ale marilor ierarhi romani si cat si unele materiale video sau fotografii de icoane pe care le puteti regasi in continului website-ului nostru sunt, in general, preluate de pe alte website-uri cu continut crestin-ortodox, cu permisiunea celor care le-au postat si pus la dispozitia vizitatorilor pentru download. Este posibil ca printre materialele amintite mai sus sa se fi strecurat si unele pentru care nu exista aprobarea webmaster-ilor ce administreaza spatiilie cibernetice crestin-ortodoxe de unde acestea au fost preluate. In cazul in care acest lucru s-a intamplat, va rugam sa ne anuntati la adresele webmaster@sfantatreime.com sau priest@sfantatreime.com si, desi consideram ca, in principiu, bogatia si spiritul predicilor marilor nostrii ierarhi, cantarile ortodoxe sau imaginile icoanelor apartin universalitatii credintei ortodoxe si orice crestin ortodox trebuie sa se bucure de ele, vom scoate imediat respectivele materiale de pe website.

 

Wednesday, January 29, 2020   Search  
Va aflati aici: Galerie Media
 
Galerie Media
Minimize

Get Adobe Flash player Install latest flash player if you can't see this gallery.

Cantari Bisericesti
Minimize
Colinde
Minimize
Legaturi
Minimize
Predici
Minimize
Link-uri utile
Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 - B.O.R. "Sfanta Treime", Troy, Michigan, USA